Retourneren & ruilen

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had?

Retourneren

Retourneren

Hoewel wij graag zouden willen beweren dat je bij Most Wanted onmogelijk een miskoop kan doen, beseffen we ook dat we wel realistisch moeten blijven. Retourneren is daarom ook geen probleem.

Retouradres

Het adres waar je naar kunt retourneren is:
Most Wanted
Oppert 290
3011HV
Rotterdam 

Online aankopen

Item(s) die online aangeschaft zijn kun je binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar het bovenstaand adres.

Vergeet niet de pakbon bij te voegen en hierop te vermelden welk item je wilt retourneren. Woon je in de buurt van Rotterdam of Amsterdam en heb je zin om langs te komen in één van onze boutiques? Je kunt je online aankopen ook terugbrengen of ruilen in één van onze winkels. Wanneer je je retour inlevert in de winkel, krijg je het bedrag binnen 7 dagen op je rekening teruggestort.

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is!
Als wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer waarmee jij je order hebt betaald.

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen en binnen 7 dagen na aankomst hebben verwerkt, sturen wij jou een creditnota per mail. Je kunt dan het geld binnen die 7 dagen op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten. Als je voor achteraf betalen gekozen hebt, zullen wij het proces stopzetten (als je alles terug hebt gestuurd) of het bedrag aanpassen (als je een gedeelte hebt geretourneerd).

Winkel aankopen

Item(s) die in de winkel zijn aangeschaft kunnen binnen 8 dagen geretourneerd worden in onze winkel in Rotterdam of Amsterdam. Je krijgt hier geen geld terug, maar kan je je aankoop ruilen voor een ander item, of een tegoedbon die 3 maanden geldig is.

Ruilen

Toch liever een andere maat? Dan kun je ook een item ruilen voor een andere maat. 

Online aankopen

Het is mogelijk om binnen 30 dagen na ontvangst jouw bestelling terugsturen naar bovenstaand adres. Vergeet niet deze pakbon bij te voegen en te vermelden welk artikel je wilt omruilen.

Wanneer wij jouw retour ontvangen hebben, wordt het artikel (wanneer voorradig) binnen 7 dagen omgeruild. Mocht het artikel niet binnen 7 werkdagen op voorraad komen dan zijn wij genoodzaakt het bedrag te crediteren.

Woon je in de buurt van Rotterdam of Amsterdam en heb je zin om langs onze Boutiques te komen? Je kunt jouw bestelling in de winkel ruilen (wanneer voorradig).

Winkel aankopen

Item(s) die in de winkel zijn aangeschaft kunnen binnen 8 dagen geretourneerd worden in onze winkel in Rotterdam of Amsterdam. Je krijgt hier geen geld terug, maar kan je je aankoop ruilen voor een ander item, of een tegoedbon die 3 maanden geldig is.

Meer info?

Je mag ons altijd mailen indien je vragen hebt, we're here for you! We zijn bereikbaar op customerservice@mostwantednl.nl