Betalen

Heb je een Most Wanted item gevonden die je echt moet hebben? Mooi!

Over Most Wanted

Bij Most Wanted kun je op de volgende manieren 100% veilig afrekenen:

iDeal

Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen bij Most Wanted.

Mastercard

Betalen met een creditcard van Visa of MasterCard bij Most Wanted: gemakkelijk en veilig. Je gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd. Zowel Visa als MasterCard vragen het wachtwoord van jouw creditcard.

VISA

Betalen met een creditcard van Visa of MasterCard bij Most Wanted: gemakkelijk en veilig. Je gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd. Zowel Visa als MasterCard vragen het wachtwoord van jouw creditcard.

BanContact/Mister Cash

Met deze Belgische betaalkaarten kun je veilig en snel betalen.

V PAY

V PAY is de debetkaart van VISA Europe. Vooral in Duitsland en Italië groeit het aantal gebruikers. Online betalen met V PAY verloopt ongeveer hetzelfde als een online betaling per creditcard.

Sofortbanking

Sofortbanking is een eenvoudig te gebruiken rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard en TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. Sofortbanking is gebaseerd op internetbankieren.

Fashioncheque

Je kunt je bestelling volledig betalen met FashionCheque, maar het is ook mogelijk om een deel van je bestelling te betalen met FashionCheque en een deel met iDeal, dit wijst zich vanzelf. Let op: Je kunt per bestelling meerdere FashionCheques gebruiken.

AfterPay – Achteraf betalen

AfterPay voert voor Most Wanted het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.